Jdi na obsah Jdi na menu
 


News:

26. 7. 2010

 Co se u nás událo?? Ve zkratce: Pořádali jsme 1. část velké letní brigády, byli jsme šikovní a udělali spoustu práce a samozřejmně nafotili spousty foteček. Lubík Kocián nám přivezl seno, dovezli a uskladnili jsme piliny na zimu, postavili jsme nové dřevárky a uložili dřevo, ustavili jsme kadiboudu ,A tak celkově jsme upravili okolí naší chaloupky. ...Přijel strejda Romík, jeho Emča se svýma hafanama - Německýma špicema Pepindou a Míšou,kteří si třídenní řádění u nás pořádně užili, no jo, gaučovci, dále se účastnil Zdenda s Majkou a já s Otíkem jsme rozdávali úkoly a dohlíželi na všechny .Pomáhala i Mia se Šarykem, Lilly s Lancelotem..

Obrazek

 

Taky jsme začali pomaloučku pracovat s Heroškem na Parelliho voďáku, je velice šikovný.Obrazek Trošku jsme usměrnili Kačenku, která po dlouhodobém samorostování s koníkama na pastvině trošku zvlčela..A konečně se mi podařilo napojení s Hamirkou..

 

 

 

 

Byly jsme se s Hamirou podívat na hřebčáka na Bubla ranči, protože jsme ale dorazili až po říji, blonďák u Hamirky neuspěl. Kouknem na něj příští říji

                                           

Obrazek

 

photos najdete ve fotogalerii: Léto 2010, makáme, 1. část velké letní brigády a připouštění Hamirky..

 

Náhledy fotografií ze složky velká letní brigáda